1. Τα παραγγελθέντα προϊόντα παραδίδονται είτε με αποστολή στον τόπο που έχει επιλέξει ο πελάτης με επιβάρυνση του τελευταίου είτε με παραλαβή τους από το κατάστημα της LIVAS PAPERNET στη διεύθυνση Φαλήρου 74, Αθήνα για την οποία δεν επιβαρύνεται ο πελάτης (στην περίπτωση αυτή τα προϊόντα διατίθενται προς παραλαβή από το κατάστημα εντός 3 έως 5 εργασίμων ημερών).
 2. Τα έξοδα αποστολής (ήτοι τα μεταφορικά έξοδα) ενδέχεται να ποικίλουν ανάλογα με την ομάδα προϊόντων και το μέγεθος του πακέτου. Τα έξοδα αποστολής (ήτοι τα μεταφορικά έξοδα) εμφανίζονται αναλυτικά κατά τη διαδικασία πληρωμής. Μπορείτε να μειώσετε τα έξοδα αποστολής (ήτοι τα μεταφορικά έξοδα) παραγγέλνοντας περισσότερα προϊόντα ταυτόχρονα.
  Ενδεικτικά έξοδα αποστολής (ήτοι μεταφορικά έξοδα) είναι τα ακόλουθα :
  Προορισμός (Αττική, Χερσαίοι προορισμοί, Νησιωτικοί προορισμοί, Δυσπρόσιτες περιοχές)
  1. Παραλαβή από κατάστημα : Δωρεάν
  2. Αποστολή στο χώρο του πελάτη : 5,00
   Οι τιμές που αναγράφονται στην παρούσα παράγραφο, περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. και αφορούν παραγγελίες που το βάρος τους δεν υπερβαίνει (και ογκομετρικά*) τα 2 κιλά.
 3. Η αποστολή των προϊόντων στον πελάτη γίνεται δωρεάν σε περίπτωση που το συνολικό ύψος της παραγγελίας του είναι αξίας μεγαλύτερης των 49,90 ευρώ (περιλαμβανομένου του ΦΠΑ) και το βάρος της δεν υπερβαίνει (και ογκομετρικά*) τα 2 κιλά.
 4. Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας μπορείτε να επικοινωνείτε με την LIVAS PAPERNET στο τηλέφωνο 210-3822270.
 5. Στην περίπτωση που το προϊόν έχει παραδοθεί ή είναι ήδη διαθέσιμο προς παραλαβή στο φυσικό κατάστημα της LIVAS PAPERNET κατόπιν επιλογής του πελάτη, ο πελάτης θα ενημερώνεται μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) για το πότε η παραγγελία του είναι έτοιμη προς παραλαβή από το κατάστημα (επιβεβαίωση παραλαβής). Ο πελάτης υποχρεούται να παραλάβει την παραγγελία του εντός πέντε (5) εργασίμων ημερών από την παραλαβή της σχετικής ειδοποίησης παραλαβής. Για την παραλαβή της παραγγελίας, ο πελάτης θα επιδεικνύει την επιβεβαίωση της παραγγελίας και την ειδοποίηση για την παραλαβή καθώς επίσης και επίσημο έγγραφο ταυτοπροσωπίας (όπως δελτίο αστυνομικής ταυτότητας, διαβατήριο εν ισχύ ή δίπλωμα οδήγησης εν ισχύ). Εφόσον ο πελάτης δεν παραλάβει το προϊόν εντός πέντε (5) εργασίμων ημερών από τη λήψη της ειδοποίησης προς παραλαβή, η LIVAS PAPERNET επιφυλάσσεται ρητώς του δικαιώματος να υπαναχωρήσει από την πώληση του εν λόγω προϊόντος. Σε μια τέτοια περίπτωση, ο πελάτης θα λάβει ένα πιστωτικό σημείωμα ίσης αξίας με το τίμημα της πώλησης, το οποίο θα εξοφλείται από την LIVAS PAPERNET με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο επέλεξε να διενεργήσει ο πελάτης την καταβολή του τιμήματος. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι οποιοδήποτε προβαίνει σε καταχρηστική άσκηση της δυνατότητας αυτής που του παρέχεται από την LIVAS PAPERNET (π.χ. επανειλημμένη παραγγελία προϊόντων μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της LIVAS PAPERNET και μη παραλαβή αυτών από το φυσικό κατάστημα αυτής κλπ), η LIVAS PAPERNET δύναται, με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος της και όχι περιοριστικά, να αποκρούσει και να αρνηθεί την πώληση προϊόντων στο συγκεκριμένο πρόσωπο ή να αποκρούσει και να αρνηθεί την παραλαβή του προϊόντος ή των προϊόντων που παρήγγειλε το πρόσωπο αυτό από το φυσικό κατάστημά της.
 6. Σε περίπτωση που το προϊόν αποστέλλεται στον τόπο που έχει επιλέξει ο πελάτης, το προϊόν παραδίδεται σε εξωτερικό συνεργάτη προς μεταφορά και παράδοση στον πελάτη και ο πελάτης ενημερώνεται μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) ότι το προϊόν είναι έτοιμο προς αποστολή. Τα έξοδα αποστολής (ήτοι τα μεταφορικά έξοδα) υπολογίζονται βάσει του ταχυδρομικού κώδικα που δηλώνεται από τον πελάτη στην διεύθυνση αποστολής. Τυχόν λανθασμένη καταχώριση του ταχυδρομικού κώδικα και, συνεπεία αυτής, λανθασμένος υπολογισμός των εξόδων αποστολής δεν βαρύνει τη LIVAS PAPERNET αλλά αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη. Ο χρόνος για την ενημέρωση της διαθεσιμότητας των προϊόντων της παραγγελίας και/ή έναρξη της αποστολής των προϊόντων (ενδεικτικά και όχι περιοριστικά), κυμαίνεται συνήθως από δύο (2) έως τέσσερις (4) εργάσιμες ημέρες, και ο χρόνος παράδοσης ανάλογα με τον τόπο παράδοσης. Σε περιπτώσεις απομακρυσμένων περιοχών, ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερος (ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, απομακρυσμένες/δυσπρόσιτες περιοχές της ηπειρωτικής Ελλάδας, νησιά κλπ). Για την παραλαβή της παραγγελίας, ο πελάτης θα επιδεικνύει την επιβεβαίωση της παραγγελίας και την ειδοποίηση για την αποστολή καθώς επίσης και επίσημο έγγραφο ταυτοπροσωπίας (όπως δελτίο αστυνομικής ταυτότητας, διαβατήριο εν ισχύ ή δίπλωμα οδήγησης εν ισχύ). Εφόσον ο πελάτης δεν παραλάβει το προϊόν μετά από τη λήψη της ειδοποίησης προς αποστολή και παρά το ότι έχει ειδοποιηθεί να το παραλάβει από τον μεταφορέα, η LIVAS PAPERNET επιφυλάσσεται ρητώς του δικαιώματος να υπαναχωρήσει από την πώληση του εν λόγω προϊόντος. Σε μια τέτοια περίπτωση, ο πελάτης θα λάβει ένα πιστωτικό σημείωμα ίσης αξίας με το τίμημα της πώλησης, το οποίο θα εξοφλείται από την LIVAS PAPERNET με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο επέλεξε ο πελάτης να διενεργήσει την καταβολή του τιμήματος.
 7. Σε καμία απολύτως περίπτωση δεν επιτρέπεται παράδοση ή παραλαβή προϊόντος σε ή από ανήλικο πρόσωπο, ούτε κατόπιν εξουσιοδότησης αυτού (του ανηλίκου) από ενήλικο πρόσωπο. Η LIVAS PAPERNET ρητώς επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός της, συμπεριλαμβανομένου και του δικαιώματος να θεωρήσει την πώληση του προϊόντος άκυρη ή/και να υπαναχωρήσει από αυτή, σε περίπτωση που ανήλικο πρόσωπο παραλάβει οιοδήποτε προϊόν που πωλεί.
 8. Σε περίπτωση που το προϊόν που αγόρασε ο πελάτης χρειάζεται συναρμολόγηση, την συναρμολόγηση αυτή αναλαμβάνει να πραγματοποιήσει ο πελάτης με μέριμνα και δαπάνες του.