Ποιοι Είμαστε

Η αναζήτηση για οικονομικότερες λύσεις (value for money) με εξίσου εγγυημένη, υψηλής ποιότητας προϊόντων, μας οδήγησε σε συνεργασίες για την πληρέστερη κάλυψη των αναγκών σας σε είδη γραφείου και οργάνωσής του.

Με σταθερές αξίες επί 99 συνεχή χρόνια, πιστοί στην ποιότητα και με συνέπεια, συνεχίζουμε δίπλα σας και στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε.

Η εμπειρία μας στον χώρο της λιανικής από το 1920 με καταστήματα στο Σύνταγμα, Ομόνοια, Μαρούσι – Παγκράτι, Κηφισιά και στην Ευελπίδων, μας υποδεικνύει να κάνουμε μόνο σωστές αναλογίες όσον αφορά την ποιότητα και την τιμολόγηση των προϊόντων μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Προφίλ Εταιρίας

ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ

Η γκάμα προϊόντων μας επεκτείνεται από τα αναλώσιμα και αξεσουάρ για Η/Υ, χαρτιά, είδη αρχειοθέτησης και γραφικής ύλης, έως είδη καλλιτεχνίας, συσκευασίας καθώς και έξυπνες ιδέες δώρων.

Χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα, οι λύσεις που σας προτείνουμε έχουν πάντα ως σκοπό τη μείωση του κόστους

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για προσφορές σε ποσότητες προϊόντων, ειδικές εκτυπώσεις αλλά και κατασκευή σφραγίδων.

Είμαστε εδώ για να εξυπηρετήσουμε κάθε σας ανάγκη, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις για Ναυτιλιακές εταιρίες, Δικηγορικά γραφεία, Ιατρεία, Εστιατόρια, Μηχανικούς κ.α

Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΑΣ

Μαζί σας από το 1920, η σχεδόν 100 ετών εμπειρία μας στον τομέα των χαρτοπωλείων, σας δίνει τη βεβαιότητα ότι θα ικανοποιήσουμε κάθε σας ανάγκη, με κορυφαία ποιότητα στις πιο οικονομικές τιμές.

Επιστροφή στο πάνω μέρος της σελίδας